Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Artikel 1. Verkoopovereenkomst
De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen Ankietie en de meerderjarige opdrachtgever, op het ogenblik dat de orderbevestiging bij de opdrachtgever op het scherm verschijnt. Iedereen die een bestelling plaatst bij Ankietie, verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.
Een bestelling die nog niet betaald is kan geannuleerd worden mits het geen personalisatie-artikel betreft. Annuleren kan door ons daarvan op de hoogte te brengen via email, dit zonder extra kosten.

Artikel 2. Verzendings- en afhaalopties
2.1. Afhaalopties
De geplaatste en betaalde bestelling kan in de winkel opgehaald worden gedurende het tijdsslot door de klant opgegeven bij de bestelling.
2.2. Afhalingstermijn
Geplaatste bestellingen kunnen opgehaald worden gedurende het tijdsslot opgegeven door de klant bij de bestelling. Geplaatste bestellingen gelden enkel voor dezelfde dag, het is dus niet mogelijk om al een bestelling door te geven voor de dag nadien.
2.3. Afhaalmogelijkheden
Afhaling van betaalde bestellingen kan gebeuren te Gent, Griendeplein 17. De klant kan hiervoor rechtstreeks naar de pick-up gaan in de winkel.

Artikel 3. Betaling
3.1. Online betaalmethoden
Wij bieden de online betaling kosteloos aan. Uw betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen klaarmaken.


Artikel 4 – Klachten en retourneren van aangekochte artikelen
4.1. Bent u niet tevreden over uw aankoop, dan bieden wij u de mogelijkheid ons uw bestelling, met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen en voedingswaren, binnen een termijn van veertien kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling terug te bezorgen. U dient ons hiervan altijd schriftelijk (via email) en vooraf op de hoogte te brengen. Het artikel dient in de originele verpakking te worden terugbezorgd, in onbeschadigde toestand en voldoende gefrankeerd indien verzonden met de post, met vermelding van uw ordernummer. Retourzendingen via de post gebeuren op risico van de verzender, in dit geval de klant. Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd, zorg er dus zeker voor dat u ons hiervan vooraf op de hoogte heeft gebracht.

Artikel 5 – Artikelprijzen en -informatie
Al onze prijzen zijn inclusief BTW en uitgedrukt in Euro. Wij proberen onze artikelbeschrijvingen zo duidelijk en correct mogelijk te omschrijven. Informatie aangaande deze artikelen zoals afmetingen en gewichten, betreffen altijd een indicatie. Kleuren op foto kunnen afwijken van de echte kleuren. Bijkomende informatie kan vrijblijvend aangevraagd worden per email.

Artikel 6 – Aansprakelijkheid
De eindaansprakelijkheid voor al onze artikelen berust bij de fabrikant. Bij eventuele problemen met een artikel vragen wij u ons te contacteren, wij nemen vervolgens contact op met de fabrikant en zorgen voor een oplossing.


Artikel 7 – Eigendomsrecht
Ankietie blijft volledig eigenaar van een verkocht artikel tot het moment waarop de koopprijs volledig is voldaan.

Artikel 8 – Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten tussen Ankietie en de opdrachtgever is het Belgisch recht van toepassing.